Ryan Reynolds är Green LanternFör bara någon dag sedan sades det att Justin Timberlake gjorde screentests för rollen som Green Lantern, och det stämde tydligen. Men han var inte ensam, även Bradley Cooper, Jared Leto och Ryan Reynolds gjorde screentests.
Men nu har tydligen Warner Bros och regissören kommit överens om Ryan Reynolds som Hal Jordan/Green Lantern. Fast dealen är inte helt klar än, de håller i nuläget på att förhandla om pengar.
Martin Campbell som regisserade Casino Royal ska regissera filmen, manuset är skrivet av Greg Berlanti(Everwood, Eli Stone), Marc Guggenheim(Law & Order, Eli Stone) och Michael Green(Smallville, Heroes). Kanske inte världens bästa manusförfattare, men att Martin Campbell regisserar och att Ryan Reynolds är i huvudrollen ger mig ändå lite hopp om denna film. Budgeten är inte officiell ännu, men förväntas landa på ca 150miljoner dollar. Filmen kommer troligen spelas in i Fox Studios Australia i Sydney för att på så sätt få billigare skatt.
Warner Bros hoppas på att börja filma i januari och ha filmen släppt till 17 juni 2011.

Kommentarer
Postat av: Felix

Argh, mitt nörd-hopp om att filmen skulle vara totalt awesome med Nathan Fillion i rollen (något som cementerades i fan-trailern http://www.youtube.com/watch?v=_hTiRnqnvDs)verkar ha varit förgäves. Får dricka några tröstliter O'boy för att hantera det här.

2009-07-11 @ 15:52:14
Postat av: Jens

Men ryan Reynolds är ju ändå rätt bra, och jag tror han kan göra ett bra jobb som green lantern. Felix du får hänga med i svängarna, nu hoppas alla på att Nathan Fillion ska spela Nathan Drake i uncharted filmen istället. Det hade varit tokawesome, med tanke på att nathan drake och nathan fillion är nästan samma person, haha.

2009-07-11 @ 15:58:18
URL: http://awesomesauce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0