Sebastian Tipsar Om Saker Som Är Awesome


Det har gått ett par veckor sen jag senast tipsade om något som är awesome. För att gottgöra min lathet tänker jag inte bara tipsa om ett band utan det blir lite mer än så!

The Narrative
Från Brooklyn, New York kommer The Narrative, som släppte sin debut Just Say Yes 2008. Gillar du band som Pompeii, Lydia och The New Frontiers är detta helt klart något som du borde lyssna på.

Kinch
Bara det faktum att Kinch erbjuder alla sina skivor för gratis nedladdning är awesome. Att musiken sen är grym är självklart att plus. Killarna från Phoenix har hunnit släppa en fullängdare och tre EPs. För fans av Coldplay, Kaiser Cheifs och Dear and the Headlights.

All The Day Holiday
Med skivan The Things We've Grown To Love har All The Day Holiday släppt en av årets bästa skivor, något som inte bör missas om du gillar Lydia, Deas Vail och Eye Alaska.

Harlem Shakes
Musik som är genuint glad är inte det lättaste att hitta i dagens industri. Det blir oftast krystat (läs: Nevershoutnever) men likt fun. har Harlem Shakes släppt en skiva som andas glädje från början till slut. Lyssna om du gillar Passion Pit, White Rabbits och Vampire Weekend.

The Rocketboys
Att Copeland är ett av världens absolut bästa band är det ingen tvekan om. Så om ett band låter någorlunda lika bra som just Copeland så är det bara att slå till direkt. The Rocketboys släpper 20.000 Ghosts den 29 september och det lutar åt att det perfekta soundtracket för hösten är här. Gillar du Copeland, Lydia eller Nada Surf är det här något för dig.

Lars Katz
Det blir inte alltid lyckat när producenter släpper egna skivan. För Lars Katz är det raka motsatsen, hans egna EP är bättre än mycket av det han producerar. För fans av Mew och Sunny Day Real Estate.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0