The Portent Vol. 2: Domovoi publiceras på nätet, gratis!

 

Den svenska serietecknaren och författaren Peter Bergting debuterade 2006 med sin grafiska novell The Portent: Duende som publicerades av Image Comics. The Portent sålde inte superbra, men inte dåligt heller. Något den gjorde var att folk fick upp ögonen för honom, Michael Kaluta skrev ett förord till den, Mike Mignola gav Bergting mycket beröm för The Portent. Sedan dess har Bergting gjort Gängkrig 145 med Jens Lapidus(som står i min bokhylla, orörd tyvärr) och lite annat. Men nu är han tillbaks med en uppföljare till The Portent, som kommer att gå att läsa gratis på den officiella hemsidan. Från och med 10/10-09 kommer det läggas ut en sida varje vecka, totalt ca 160 sidor. Så ca 2år av läsning har vi att vänta oss.

 

Domovoi har lite annorlunda setting än vad första volymen hade. Men mycket gemensamt ändå.

"The original The Portent graphic novel had a host of weird characters and Domovoi is no exception. Starting with Polish spirits, ghosts, and a possessed car"


Håll utkik på http://www.theportent.com för mer information om karaktärer och story, och framförallt för att läsa serien när den väl börjar publiceras.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0