Robert De Niro, Steven Seagal och Lindsay Lohan i Machete

Att Machete, faketrailern i Grindhouse skulle bli film visste vi redan, med Danny Trejo i huvudrollen och regi av Robert Rodriguez. För några veckor sedan gick det rykten om att De Niro och Jonah hill(Jonah hill har läst manuset, och ska ha tackat nej sägs det) var påtänkta för filmen, men de flesta avfärdade dessa rykten, iaf om De Niro. Men De Niro har nu skrivit på ett kontrakt, och det känns ju faktsikt inte så otroligt då De Niro är god vän med Tarantino, och Tarantino är i sin tur god vän med Rodriguez. Utöver Deniro kommer vi även få se Steven Seagal, vilket gör mig väldigt peppad. B-action med Seagal är aldrig fel. Att få honom att skriva på kontrakt måste varit svårt, eftersom han främst vill vara i huvudrollen.
Mindre intressant är väl att Lindsay Lohan ska vara med också, vilket hon avslöjade på sin twitter häromdagen. Men i sin helhet är casten till Machete väldigt intressant: Danny Trejo, Robert De Niro, Steven Seagal, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Cheech Martin, Don Johnson och Jeff Fahey.

Machete har precis gått in i produktionsfasen, vilket betyder att filmen med stor sannolikhet kommer vara färdiginspelad snart, Rodriguez gillar att jobba snabbt. Troligtvis är den klar någongång i September, med en release någongång i början av 2010 kanske. Efter det påbörjar Rodriguez arbetet med Predators.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0