Lost-kraschen i realtid, 24-style


Cyrus trailer

Cyrus hade premiär på Sundance häromdagen, de flesta som sett den på Sundance verkar säga att det är en bra och rolig(vilket trailern visar rätt bra) "mainstream-debut" för Duplass Brothers, samt att Jonah Hill visar sidor i sitt skådespeleri som han aldrig har fått chansen att visa tidigare. Förhoppningsvis är det här något som SF plockar upp.


Hype: Hesher


Hesher är långfilmsdebuten från Spencer Susser som 2008 debuterade med kortfilmen I Love Sarah JaneSundance Film Festival. I år är han där med just Hesher, en film med skådespelare som Joseph Gordon-Levitt, Natalie Portman och Rainn Wilson.

I videon ser vi en intervju med Susser samt klipp från filmen, och jag kan inte göra annat än att hoppas på att någon person på SF plockar upp den här filmen för en svensk release. Men det är väl tyvärr för mycket begärt.


Trailer för I'm Here - En kortfilm av Spike Jonze


Läckt Daft Punk låt från Tron Legacy Soundtracket


Hot Tub Time Machine Red-Band trailer


Exit Through The Giftshop Trailer

En film av/om/med Banksy, som förmodligen är världens mest kända och hemligaste Graffiti-konstnär. Om man nu får se han är ju väldigt oklart..


Andy Bernard live hos Conan


Buried teaser + scen

Högst upp är teasern, nedanför är scenen.
Movie Trailers - Movies Blog

Movie Trailers - Movies Blog

Don't Forget About Death Cab

Här kan du se Death Cab For Cutie spela en cover på Don't You Forget About Me.


Teaser till Boardwalk Empire

HBO serie vars pilot är regisserad av Martin Scorsese, medverkar gör bla Steve Buscemi.
Hype? Ohyes!


Teaser till Treme, HBO serie från skaparen av The Wire

 

Treme is about a group of musicians and other folks living in the Treme neighborhood of post-Katrina New Orleans. The Wire’s Wendell Pierce, a New Orleans native, will play an accomplished jazz trombonist, and Clark Peters will portray the leader of a Mardi Gras Indian tribe. The rest of the cast includes Steve Zahn, John Goodman, and Melissa Leo.


Lives Of The Artists


Jag hittade en intressant och framförallt inspirerande film vid namn Lives Of The Artists som jag rekommenderar att du ser på om du har tid över. För min del är den mest aktuell för att bandet Gallows är en del av filmen, men de andra historierna om en surfare och en snowboardåkare är också relativt intressanta.


Michael Cera on Drugs

I musikvideon till Islands - No you Don't


Ny Kick-Ass trailer


A-Team trailer läcker tidigt

Eftersom den läckt tidigt får vi nog räkna med att den kommer försvinna snart.

A-Team Trailer - TheFilmStage.com from Clive Owen on Vimeo.

 

Ser ut som allt annat, vill jag påstå. Men kan säkert vara underhållande.


Christopher Lee!

Dagen vi alla har väntat på här äntligen här. Christopher Lee släpper under 2010 sin debutskiva, en konceptskiva som verkar vara en blandning av symfonisk metal och Christophers Lees episka röst.

 

Och därmed är skivåret 2010 redan fetare än dito 2009. It's going to be legendary!

 

Smakprov hör du på myspace.


Första bilderna från Scott Pilgrim och Your Highness

Scott Pilgrim vs The World
Your HighnessStar Wars: The Phantom Menace Review

Star Wars Episod 1 var det inte många som tyckte om, man blir mest ledsen när man tänker på vilken jävla katastrof till film det är. Nu tänker du säkert, varför ska jag se den här recensionen då? Jo, för att det är en otroligt välskriven recension med glimten i ögat. Den är 70 min lång, men det är det värt, den är rolig och insiktsfull. Han vet vad han pratar om. Det här är ingen vanlig fanboy-recension.
Jag är nästan glad att The Phantom Menace var så dålig, annars hade vi aldrig fått denna recension.
Enjoy!


Allt du behöver veta om Lost inför den sista säsongen

ABC har släppt recapvideos vid namn "everything you need to know about lost" inför dom flesta säsongerna nu. Här går dom igenom säsong 1-5 på 8 minuter och 15 sekunder. Roligt och informativt.

 

Den sista säsongen börjar 2a februari i USA.


From Paris With Love trailer #2

Pierre Morel verkar bli ett namn att räkna med, förra året kom han med årets stora överraskning, Taken, där Liam Neeson fick vara badass, hans tidigare film Banlieue 13(District B13 på engelska) ska tydligen vara väldigt bra också. Nyligen har han tydligen skrivit på för att regissera Dune-remaken som Peter Berg hoppade av, men innan dess kommer han med From Paris With Love. Även fast Travolta verkar vara rätt jobbig i trailern, så ser iaf actionscenerna ut att vara roliga att titta på. Efter Taken är jag beredd på att se det mesta av Morel.Trailer till den animerade Lord of the Rings från 1978

Eftersom det är en bluray-release på g i april.


Ny Robin Hood trailer

..på tyska. Fast jag tycker den är smått awesome ändå.

 Tucker And Dale VS Evil trailer


Inception trailern omklippt

Hittade detta på /Film idag, något fan har klippt om inceptiontrailern så att många av scenerna utspelar sig i "rätt ordning" i hopp om att skedda ljus över vad filmen handlar om och vilka som är vilka i filmen egentligen.

'Inception' reordered from jerome g. villarin on Vimeo.


What is love?Här ser du videon till What Is Love? med Never Shout Never. Jag tycker personligen att låten och bandet i sin helhet är rätt mediokra. Men jag fastnade lite för videon och kände för att sprida den vidare.

Statuesque, en kortfilm av Neil Gaiman med Bill Nighy


Les Aventures Extraordinaire d’Adèle Blanc-Sec trailer

Hittade det här på Shazam nyss, jag förstår ingenting av vad som sägs i trailern, men tyckte det kunde vara värt att posta ändå. Det är ju trots allt Luc Besson. Filmen är tydligen baserad på en serie med samma namn av en författare vid namn Tardi, ska tydligen vara bra grejer.RSS 2.0