The Lovely Bones trailer

Dreamworks har släppt den första trailern till Peter Jacksons kommande film The Lovely Bones. Baserad på den kritikerrosade, bästsäljande romanen med samma namn av Alice Sebold. Filmen ser väldigt vacker ut och snyggt filmad. The Lovely Bones kan nog mycket väl ha Oscar-potential, det är filmer av den här typen som Akademin äter upp, men mainstreampubliken kan nog ha svårt ta till sig den.
The Lovely Bones handlar om en flicka som har blivit mördad, som vakar över sin familj och sin mördare från himlen. Hon måste väga sin vilja att få hämnd mot hennes önskan att hennes familj ska läka.
Ni som oroar er över att trailern spoilar för mycket, så är tydligen inte fallet enligt dom som har läst boken. Det handlar inte om "vem gjorde det". 



 I rollerna ser vi Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Michael Imperioli och Saoirse Ronan. The Lovely Bones har premiär 11 december i år.

Kommentarer
Postat av: Madelene

Oj, min första tanke var "det där är inte Peter Jackson", haha, han har verkligen bantat ner sig. Men hursomhelst, den här filmen verkar väldigt lovande, läste boken för ett par år sen & den är väldigt fin & annorlunda.

2009-08-05 @ 11:12:59
URL: http://giveuptheghost.blogg.se/
Postat av: Jens

Haha, ja han har gått ner en hel del.

Jag har tyvärr inte läst boken, men ploten låter helt klart intressant, och jag ser framemot filmen!

2009-08-05 @ 11:20:38
URL: http://awesomesauce.blogg.se/
Postat av: Linda

Den se helt underbar ut. Längtar!

2009-08-05 @ 23:51:28
URL: http://earthquake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0